Yessss! Mijn allerliefste vriendinnetje is ook zwanger! Super leuk! Ik wou alvast een kleinigheidje geven in de prille zwangerschap. Ze wist nog niet wat het geslacht is, dus ik ging voor een neutrale beige fijne ripstof. En ik vond deze 2 makkelijke patroontjes die samen een heel leuk setjes maken! Een broekje en een knoopmutsje. Perfect voor een beginnend naaister en perfect als leuk kraamcadeautje! Ik moet wel eerlijk zeggen dat mijn machine (en ikzelf dus) wel even wat moeite hadden met met zo’n dun rekbaar stofje, wat ook nog eens behoorlijk zat om te krullen. Maar het is gelukt, met veel geduld en de strijkbout in de aanslag! De leuke patronen vond ik op VanZussies

Hier vind je het gratis patroontje van het broekje Cas
Hier vind je het gratis patroontje van het knoopmutsje Jory

Gratis naaipatroon – Newborn setje
Gratis naaipatroon – Newborn setje
Gratis naaipatroon – Newborn setje